Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Limingan kunta
Iivarinpolku 6, 91900 Liminka
sähköposti: kunta@liminka.fi

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Paula Saastamoinen
Iivarinpolku 6, 91900 Liminka
sähköposti: paula.saastamoinen@liminka.fi
puhelinnumero: 0503318408

3. Rekisteri nimi

Asiakasrekisteri/Laajakaistahanke Lakeuden Kuitu
“Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän laajakaistaselvitys”

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti Lakeuden Kuitu – laajakaistahankkeen tiedottamista varten. Sähköistä uutiskirjettä lähetetään, jos rekisteröitynyt on antanut siihen suostumuksensa.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää pakollisina tietoina rekisteröidyn seuraavat henkilötiedot; sukunimi, sähköposti, katuosoite ja postitoimipaikka. Lisäksi rekisteröitynyt voi kirjata tietoihin etunimen, puhelinnumeron, tiedon kuitukiinnostuksestaan (tiedonsiirron nopeus) sekä luvan uutiskirjeen lähetykseen.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Rekisteröidyllä on myös mahdollisuus päivittää tietojaan.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei tietojen luovutusta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Henkilörekisteriin pääsy on rajattu siten, että ATK-järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain rekisterinpitäjän työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Manuaalinen aineisto säilytetään rekisteriasioista vastaavan henkilön työhuoneessa.

9. Rekisteröidyn tarkastusoikeus sekä tiedon korjaaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut häntä koskevat tiedot. Hänen on myös mahdollista päivittää tiedot, korjata virheelliset tiedot tai pyytää niiden poistamista. Toimenpiteet tehdäkseen rekisteröidy tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjään (yhteystiedot kohdassa 2). Rekisterinpitäjä neuvoo, miten tietoja päivitetään.

Ajankohtaista

22.08.2017

Sadonkorjuun aika nyt ja tulevaisuudessa

Aluksi KIITOS kaikille jo kuitukiinnostuneille! Ja erityisesti kuituaktiiveille! Tyrnävällä, Limingassa ja Lumijoella aletaan jo sadonkorjuu. Viljaa. Ja perunaa, tietenkin. Aika […]

Lue lisää
13.07.2017

Miltä Limingan tulevaisuus voisi näyttää? Nooran blogi

Tällä hetkellä ihmisten elämää voisi kuvailla helpoksi. Monet asiat on jo tehty lähes automaattisiksi ja asiat, jotka ennen piti hoitaa […]

Lue lisää
19.06.2017

Kesätyö somettajana, Emman blogi

Alotin kesätyöt heti kesäloman alettua. Aluksi en ollu iha varma millasta kesätyötä olin menossa tekemää mutta nopeastiha se selvisi ku […]

Lue lisää